Ons verhaal

Het is 2005 wanneer Frank van Bunderen als werkvoorbereider voor de zoveelste keer aanloopt tegen problemen met een gemetselde schoorsteen. Het blijft moeilijk om een schoorsteen blijvend waterdicht te maken. Ondanks de toepassing van (soms veel) lood blijft een lekkende schoorsteen in veel gevallen een groot probleem. Uit dit probleem werd een oplossing geboren: Het Next Schoorsteensysteem. Een gepatenteerde oplossing die alle problemen van een gemetselde schoorsteen oplost. Loodveroudering, lekkage en gewicht van een dubbelwandige schoorsteen zijn in een keer opgelost.

Het probleem werd dé oplossing voor alle schoorstenen. Het bedrijf Next Schoorsteensystemen b.v. zag het levenslicht.

Daar bleef het niet bij. De oplossingsgerichtheid en de bijbehorende manier van werken groeide uit tot een manier van denken die tekenend is voor Next. De naam Next geeft aan dat we een volgende generatie bouwbedrijf zijn: Innovatief blijven denken en er echt zijn voor de klant. We zijn uniek in de bouw en proberen op een positieve manier, samen met onze klanten, de bouw te veranderen en te verbeteren.

Dat is waar we voor staan.

Samenwerking en service

Wij willen de bouw veranderen. Daarom durven wij dingen anders te doen dan anderen. Alleen dan kan je je echt onderscheiden. Het verschil maken. Geen dure advertentie of marketingcampagnes maar mond-tot-mond reclame. Je bestaande klanten zijn het sterkste marketing instrument dat je kunt inzetten. Dus door het leveren van een topproduct met topservice verkopen onze klanten ons product aan anderen.

Door middel van flexibiliteit en onze passie proberen wij u van de Next experience te bieden. U bent daarbij geen klant maar een partner. Samen gaan we voor een prachtig eindresultaat en een tevreden eindgebruiker.

Next experience

De Next experience is dat stuk extra rondom de aanschaf van een Next Schoorsteensysteem, maar ook de flexibiliteit van onze organisatie. Zo geven wij graag dat stukje extra aandacht om de schoorsteen zo goed mogelijk te laten passen bij het huis. En passen betekent meer dan de juiste maten, het is ook de uitstraling en vormgeving die zo belangrijk zijn. Wij kunnen elke schoorsteen leveren qua maat dakpositie of uitvoering. Door onze ruime ervaringen kunnen wij oplossingen aandragen die u niet voor mogelijk houdt. Dat is wat u van Next Schoorsteensystemen B.V. kunt verwachten.

Bent u benieuwd wat Next voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en laat u verbazen over de veelzijdige oplossingen of kijk rond op onze website.