Next verzorgt de schoorstenen in bijzondere wijk De Kloostertuinen fase 2

De Kloostertuinen fase 2 is een bijzondere wijk met circa 95 woningen. Deze prachtige nieuwbouwwijk is gelegen naast archeologisch themapark Archeon en is ruim en groen van opzet. Nieuw voor de Kloostertuinen zijn de karakteristieke herenhuizen aan een groen hofje en de charmante vrijstaande villa's Bonifatius met rieten dak én natuurlijk voorzien van een prefab schoorsteen. Alle woningen hebben hun eigen karakter en architectuurstijl. 

Zowel in fase 1 als in fase 2 zijn de schoorstenen van Next vertegenwoordigd. Ook in fase 3 zullen de prefab schoorstenen van ons te zien zijn. De bouw is geïnspireerd een typisch Hollandse bouwstijl uit de jaren twintig. 

Deze stijl kenmerkt zich onder andere door stevige dakgoten, gemetselde schoorstenen een luifel boven de voordeur, rollagen in het metselwerk, forse raamkozijnen met verfijnde raamverdeling en het gebruik van twee materialen in de gevel. In dit geval hout en baksteen. De schoorstenen die we leveren aan dit project passen bij de typisch Hollandse bouwstijl, wat typerend is voor deze nieuwbouwwijk. Het geeft de woning een ambachtelijke uitstraling.  

Kunnen wij je van dienst zijn?

Wat je wensen ook zijn, bij Next Schoorstenen denken wij graag met je mee. We zoeken samen naar de beste oplossing. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 07.30 en 16.00 uur.

Bel 078 673 4204 of stuur ons een e-mail naar info@nextschoorstenen.nl