Next verduurzaamt bedrijfskleding

Oktober 2020

Mooie, prettig dragende én duurzame bedrijfskleding met ons logo als stralende middelpunt. Dat was de uitgesproken wens toen wij ons gingen buigen over de nieuwe bedrijfskleding.

Het prachtige eindresultaat -samengesteld met leverancier Goodfuture- bewijst dat kleding uit duurzame grondstoffen perfect samengaat met een hoge kwaliteit en professionele uitstraling. De representatieve kledingstukken, van poloshirt en overhemden tot werkbroek en Amercian overalls, zijn samengesteld uit biologisch of recycled katoen, recycled polyester en Tencel. Tencel is een natuurlijke kunstvezel, afkomstig van eucalyptusbomen, die zorgt dat de stof koeler en zachter aanvoelt en meer vocht absorbeert.

Alle gekozen merken staan garant voor eerlijke en gecontroleerde arbeidsomstandigheden. Bovendien neemt Goodfuture afgedragen kleding terug. Zij zorgt er vervolgens voor dat de grondstoffen hieruit een tweede leven krijgen en de kleding dus niet in de verbrandingsovens belandt.

Alle bovenkleding is voorzien van het Fair Workwear beeldmerk. Hiermee laat Next dagelijks zien dat zij bewust voor duurzame bedrijfskleding heeft gekozen en stimuleert zij daarmee de bewustwording rondom het thema duurzaamheid naar o.a. opdrachtgevers en eigen medewerkers.

De textielsector is, na de petrochemie-industrie, de meest vervuilende industrie ter wereld. Het gebruik van duurzame materialen en hergebruik van oude kleding brengt belangrijke, noodzakelijke milieubesparingen met zich mee. Juist daarom kiest Next Schoorstenen voor duurzame en circulaire bedrijfskleding via Goodfuture. Who’s Next?

Goodfuture en Next Schoorstenen: samen op weg naar een goede, duurzame toekomst!

Deel je dit bericht voor me? LinkedIn | Facebook | Twitter

Kunnen wij je van dienst zijn?

Wat je wensen ook zijn, bij Next Schoorstenen denken wij graag met je mee. We zoeken samen naar de beste oplossing. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 07.30 en 16.00 uur.

Bel 078 673 4204 of stuur ons een e-mail naar info@nextschoorstenen.nl