Over ons

Hoewel er al honderden jaren huizen worden gebouwd, is er voor schoorstenen nooit een goede oplossing geweest. Een schoorsteen zou de kers op de taart moeten zijn bij een woning, echter bleek dit altijd voor veel problemen te zorgen, waaronder lekkage. Helaas kwam dit probleem bij een kwart van alle schoorstenen voor.

Hier zagen wij bij Next Schoorsteensystemen B.V. ongeveer 20 jaar geleden een goede oplossing voor: een heel nieuw concept voor prefab schoorstenen. Het is moeilijk om een schoorsteen blijvend waterdicht te houden, maar met het Next schoorsteensysteem wordt lekkage, loodveroudering en zwaar gewicht in één keer opgelost. 

Hier blijft het niet bij. De oplossingsgerichtheid en bijbehorende manier van werken is uitgegroeid tot een manier van denken die tekenend is voor Next: innovatief zijn, een nauwe samenwerking met de klant aangaan en constant de bouw willen veranderen en verbeteren. 

Nu vele jaren later, is de unieke anti-lekbak nog steeds hetgeen waar Next zich mee weet te onderscheiden. De basis blijft bij ons natuurlijk onveranderd, maar in al die tijd zijn we nóg beter geworden om jou precies de schoorsteen te geven die je het liefst wenst. 

Kunnen wij je van dienst zijn?

Wat je wensen ook zijn, bij Next Schoorstenen denken wij graag met je mee. We zoeken samen naar de beste oplossing. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 07.30 en 16.00 uur.

Bel 078 673 4204 of stuur ons een e-mail naar info@nextschoorstenen.nl