Schoorstenen

De fabricage van de Next Schoorsteensystemen gebeurt voor een belangrijk deel automatisch. Hierbij worden moderne CNC machines ingezet om menselijke fouten zoveel mogelijk te voorkomen. Bij seriematige bouw wordt vaak een groot aantal schoorstenen besteld in slechts enkele varianten. Het feit dat er in dat geval maar een of twee keer instelkosten nodig zijn zie je direct terug in de prijs.

Bij Next hebben wij drie soorten schoorsteensystemen ontwikkeld:

  • Standaard
  • Featherlight
  • Blits

Het Standaard schoorsteensysteem met halfsteens kolom is door jou zelf op het werk te metselen of kan door ons prefab gemetseld worden aangeleverd. 

Wanneer een systeem met een laag gewicht vereist is biedt het Featherlight systeem uitkomst. Als laatste is er de Blits, het nieuwste systeem dat op de kap wordt geplaatst in plaats van er in. 

Wij kunnen al onze schoorstenen stucen of beplaten met aluminium. Ook is het mogelijk de schoorsteen te keimen. Zo is er altijd een schoorsteen die voldoet aan jouw eisen. Bespaar aan gewicht ten opzichte van een traditionele schoorsteen en kies voor het unieke Next Schoorsteensysteem. 

Bekijk onze schoorstenen voor meer informatie en stel het ideale systeem samen.

Tom Keijzer

Kan ik je van dienst zijn?

Wat je wensen ook zijn, bij Next Schoorstenen denken wij graag met je mee. We zoeken samen naar de beste oplossing. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 07.30 en 16.00 uur.

Bel 078 673 4204 of stuur ons een e-mail naar info@nextschoorstenen.nl
Tom Keijzer
Sales