Sierkappen

Een sierkap op je schoorsteen maakt het geheel af. Deze is niet alleen functioneel, maar accentueert ook de stijl van de bewoners. 

Geïnspireerd op zes wereldsteden, heeft Next de volgende sierkapmodellen in het assortiment:

  • Barcelona
  • Caïro
  • New York (ook in basic versie)
  • Parijs
  • Sydney
  • Cali

Alle modellen zijn standaard vervaardigd van hoogwaardig 1,5 mm dik aluminium (optioneel in RVS). Ze worden afgelakt met een hittebestendige coating (beschikbaar in alle RAL kleuren) en zijn qua maatvoering afgestemd op het de geleverde Next schoorsteen, waardoor het plaatsen slechts enkele minuten vergt. Verder kunnen de kappen worden uitgerust met een vonkenvanger. Dit wordt aanbevolen wanneer de schoorsteen wordt gebruikt bij een open haard en is met name bij rieten daken een 'must'. Een vonkenvanger voorkomt tevens dat jouw schoorsteen(kap) een nestplaats wordt voor vogels.

De onderzijde van de opbouw van de sierkap is gesloten (behalve bij de New York basic versie). Dit geeft extra stevigheid, voorkomt windvang en een lelijke inkijk vanaf de grond. Afwijkende modellen (bijvoorbeeld je eigen ontwerp) zijn ook mogelijk.   

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod in sierkappen.

Tom Keijzer

Kan ik je van dienst zijn?

Wat je wensen ook zijn, bij Next Schoorstenen denken wij graag met je mee. We zoeken samen naar de beste oplossing. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 07.30 en 16.00 uur.

Bel 078 673 4204 of stuur ons een e-mail naar info@nextschoorstenen.nl
Tom Keijzer
Sales